Meistä

Car Movers Group on erikoistunut autojen siirtoajoihin ja ylläpitopalveluihin. Suunnittelemme innovatiivisia ratkaisuja, konsultoimme ja palvelemme ulkoistamisen kumppanina B2B- ja B2B2C-yrityksille. Kehitämme myös omia palvelujamme kuluttajamarkkinoille.

Tarinamme

Missio

Pyrimme tarjoamaan laadukkaita autonsiirtoratkaisuja ja erinomaista asiakaspalvelua. Haluamme luoda merkittävää hyötyä, niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Visio

Haluamme olla muutosta ajava toimija matkalla kohti uudenlaista auton omistamisen aikakautta.

Asiakkaamme tarpeet etusijalla

Ytimessä asiakastyytyväisyys

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta palvelua kaikille osapuolille, niin asiakkaillemme kuin mahdollisille loppukäyttäjille. Toimintamallimme ovat yksityiskohtia myöten huolellisesti suunniteltuja. Pyrimme saavuttamaan nämä tavoitteet ensiluokkaisen koulutuksen avulla joka näin ollen myös kuuluu keskeisimpiin osiin toiminnastamme - henkilöstömme on arvokkain varamme.

Kohti parempaa tulevaisuutta

Kumppani kestävään kehitykseen

Autoalalla toimivana yrityksenä ymmärrämme myös ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyvät haasteet. Ympäristömme suojeleminen on meille kaikille tärkeää. Siksi kehitämme huomisen ratkaisuja myös tulevia sukupolvia ajatellen. Kestävä kehitys liittyy autoalalla moneen osa-alueeseen. Mahdollisimman ekologiset toimintatavat ovat itse autokaluston lisäksi oleellisia kaikissa autoiluun liittyvissä yksityiskohdissa. Pyrimme käyttämään toimintatapoja, jotka tukevat mahdollisimman hyvin kestävän kehityksen tavoitteita.

Yrityksemme pyrkii säännöllisesti tukemaan kestävän kehityksen hankkeita. Olemme tukeneet esimerkiksi Baltic Sea Action Groupin Elävä Itämeri -säätiötä Itämeren suojelutyössä.

Ilmastoapu_transparent.png
bsag-logo.png