Palvelut

Palvelumme ovat suunniteltuja luomaan asiakkaillemme merkittäviä talouteen, ajankäyttöön ja tehokkuuteen liittyviä hyötyjä. Olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme erilaiset ja vaihtelevat tarpeet ja pyrimme tuomaan juuri oikeanlaisen ratkaisun heidän erilaisiin tilanteisiinsa. Voimme tarjota yrityksille joustavia ratkaisuja, niin lyhytaikaiseen kuin pitempiaikaiseenkin toimintojen ulkoistamiseen. Kehitämme sekä B2B-, että B2B2C-palveluja.

Mitä tarjoamme?

Kalusto.png

Ajoneuvokaluston 

ylläpito ja siirtoajot

HikerStaff.svg.png

B- ja C-kortillisten kuljettajien henkilöstövuokraus

Operations.png

Kalustopuolen operatiivisten 

prosessien tehostaminen

Ulkoistusmahdollisuuksia eri tarpeisiin

Lyhytaikainen tarve

Tarjoamme joustavaa ja koulutettua työvoimaa erilaisiin tarpeisiin ja tehtäviin. Lyhytaikainen tarve ulkoistamiselle voi olla sesonkipohjainen tai määräaikainen.

Pitkäaikainen tarve

Pitempiaikaiseen tarpeeseen voimme tarjota erilaisia ulkoistamismahdollisuuksia, jotka pohjautuvat markkinatutkimukseen ja dataan. Pitempiaikaisessa yhteistyössä voimme suunnitella ja mukauttaa tomintatapojamme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita heidän toiveidensa mukaisesti.

Yhteishankkeita

Olemme avoimia kehittämään ja tuomaan markkinoille uusia innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Prosessimme

Konsultointi

Konsultointimme avulla voimme tuoda uutta näkökulmaa myös autoalan vakiintuneiden ja pitkäaikaisten toimijoiden liiketoimintaan. On hyvä kartoittaa, miten hyödyntää alalla tapahtuvia muutoksia, miten hakea kustannussäästöjä ja luoda uusia tulovirtoja.

Co-creation.png

Yhdessä suunnittelu

Yhdessä suunnitteleminen on tärkeä osa prosessiamme. Näin pystymme huomioimaan asiakkaidemme kaikki tarpeet ja saamme parhaan kuvan heidän tilanteestaan. Kykenemme luomaan räätälöityjä palveluja yhdistämällä uutta ajattelua myös kokeneiden toimijoiden käytäntöihin ja liiketoimintaan.

Outsourcing.png

Ulkoistaminen

Ulkoistamisen avulla uusien ratkaisujen suunnittelu ja toteutus voivat olla joko osin tai täysin meidän vastuullamme. Asiantuntijamme huolehtivat toteutuksen laadusta ja yksityiskohdista, samalla kun luomme yrityksellenne uutta hyötyä.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä viesti alla olevaan lomakkeeseen, niin asiasta vastaava henkilö on teihin yhteydessä.

Kiitos! Olemme pian teihin yhteydessä.