Screen%20Shot%202019-09-19%20at%2009.50_

Meille töihin

Päämääränämme on kouluttaa Suomen parhaita autoammattilaisia, jotka ovat itsevarmoja liikenteessä, tehokkaita tehtävissään ja kykenevät oma-aloitteisesti valitsemaan parhaat ratkaisut eri tilanteissa.

  • Tekemisen meininki

    Tärkeä osa työetiikkaamme on periksiantamattomuus ja hyvällä fiiliksellä työskenteleminen.

  • Harjoitus tekee Hikerin

    Tiedämme, että työhön sopeutuminen ja kokemus vaatii aikaa. Siksi panostamme Hikereidemme koulutukseen, perehdyttämiseen ja jatkuvaan oppimiseen.

  • Panostamme sinuun

    Palkitsemme onnistumisista ja seuraamme edistymistä.

Enemmän kuin työpaikka

Yrityksemme kasvaa nopeasti. Tämä avaa kaikille mahdollisuuden edetä työtehtävissään. Kaikilla Car Movers Groupissa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.  

Haluamme varmistaa, että kaikki viihtyvät ja ovat ylpeitä työstään Car Movers Groupissa. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota mukavan työilmapiirin ja yhteishengen luomiseen.

1/4

Mitä hakijamme usein ihmettelevät?

Minkälaista Hikerin työ on?


Hiker työ perustuu autojen siirtelyyn eli ajamiseen. Tämän lisäksi Hikerit voi myös viedä autoja pesuun, huoltoon, lataukseen (sähköauto) jne.
Onko erilaisia työmuotoja?


Kyllä. Tarjoamme koko-aikaista, osa-aikaista, kausipohjaista ja keikkapohjaista työtä.
Paljonko Hiker tienaa?


Tarjoamme jokaiseen työhön kilpailukykyisen ansion sillä haluamme saada parhaimmat ja eniten motivoituneet henkilöt meille töihin. Tietysti haluamme myös varmistaa, että lahjakkuutemme ovat tyytyväisiä siihen mitä ne tienaa ja siksi nostamme ansiota kokemuksen mukaan.
Millaisia ovat työkaverit?


Car Movers Groupissa on kaiken ikäisiä Hikereita. Meillä työskentelee reippaita nuoria ja kokeneita ammattilaisia. Kaikkia yhdistää yleinen kiinnostus autoihin, ajaamiseen, ja alaan.

Tutustu meidän avoimiin työtehtäviin